ceturtdiena, 2010. gada 11. februāris

eh, kā man neiet :)

Pēc pēdējiem mačiem Grīziņkalnā, paša muļķības dēļ, esmu tā saaukstējies, ka atveseļošanās man prasa visai daudz spēka un pūliņu :) ...
vēl kas man būs jāieraksta skurstenī - pirmo reizi ieraudzīju vaigā savu ģimenes ārstu, ar kuru tad nu kopīgi noskaidrojām manus radu rakstus, jo pats neesmu sevis reģistrējis un arī mana slimību "diži" garā vēsture nav nonākusi pie viņa. Tad nu secinu, ka uz mana rēķina Valsts ir ietaupījusi visai prāvu "kāpostu" muciņu :) Pie pirmās apskates neko sliktu nepamanīja, bet, tomēr, drošības pēc aizsūtīja uz plaušu caurskati, kur man paziņoja par bronhītu vieglā formā. Tad mazliet vēl iepirkos vietējā aptiekā un nu jau 3 dienas kaut ko no tā asortimenta lietoju.

Līdz ar manu neapdomību, atkrīt ne tikai treniņi, bet arī daži ieplānotie pasākumi - Klaipēdas manēžas apmeklējums, un, visticamāk, ka arī SM viesturneja ... :(

Morāle: "Turiet kājas vienmēr siltumā!" :)

8 komentāri:

Romeo teica...

Arī ar Tavu "kāposta" ietaupīšanu no krīzes tomēr neizbēgām :)
Veseļojies.

Juris teica...

Jā, ka tik vien tās problēmas būtu - paskatos un jūtos gandrīz vai Repšes vietā - kurš būs ietaupījis valstij pāris miljonus. Nebūtu slikti, ja tos varētu novirzīt ziemas treniņnometnēm kaut kur Portugālē vai Spānijā ;)

Romeo teica...

Kā tieši Tev tagad būs brīvāks laiks - raksti projektus par treniņnometnēm Portugālē vai Spānijā :)

Juris teica...

aha, paliek vēl atrast aizmuguri kaut kur valdībā, lai to projektu apstiprinātu :D

Juris teica...

ir doma par atgriešanos šīs nedēļas beigās iekš to skrējēj rind :) kā man tas izdosies, tur vēl ir laiks pastrīdēties :)

Romeo teica...

Noskrieto km lapa iekš noskrien.lv man parādīs kā tas strīds būs beidzies :)
Es ar atsāku pa nedaudzam palielināt kilometrāžu. Ko zin, varbūt tomēr Rīgā būšu ar numuru uz krūtīm.

Juris teica...

it kā jau tā lapa tika mazliet apdeitota - mazlietiņ - jutos ne šis ne tas. Ja uz elpošanu nesūdzos, tad uz ķepām gan :) kaut kā ne pārāk komfortabli jutos. Labs ir tas, kas labi beidzas :) galvenais, ka tās iekšas nesūdzās par mocībām :)

Juris teica...

izveseļojies esmu, bet ar to skriešanu gan pašlaik pavisam mazos apjomos - laikam jau došos lielāko kilometru medījumos vien pēc Jāņiem un maratonu skriešu vien rudenī :)